Projekcia a poradenské služby spoločnosti HOTELTEC
Poradenská a konzultačná činnosť našej firmy je zameraná na výber vhodného technologického vybavenia s ohľadom na potreby prevádzky, platných hygienických a bezpečnostných predpisov, technologických a energetických nárokov a v nemalej miere aj investičných možností. O to všetko sa stará tím našich odborných pracovníkov, externých projekčných firiem a poradcov.
Pri požiadavke zákazníkov spracúvame dispozičné riešenie, ktoré slúži ako podklad projektantom alebo hygienikom. Tento krok pozostáva z viacerých činností ako obhliadka a zameranie priestorov, odborná konzultácia s prevádzkovateľmi, príprava rozmiestnenia gastrozariadení a pod. Spolu s dodávkou gastrozariadenia sme schopní dodať podklady pre stavebné úpravy ako sú napr. dostupné pripojenia k rozvodu elektriny, plynu, vody, odpadov a vzduchotechniky. Takisto berieme do úvahy nároky na výkon zariadení, nároky na hygienické predpisy, efektivitu prevádzky, finančný rozpočet a možnosti postupného rozšírenia kuchyne.
Dispozičné riešenie je vždy vypracované s ohľadom na platné smernice a normy. Bezchybný chod stravovacieho zariadenia zabezpečuje prevádzkovo-organizačný poriadok a normy HACCP a SHVP (správnej hygienickej a výrobnej praxe). Hlavnou úlohou tohto riešenia je vypracovať plán kritických bodov a vykonávať pravidelné merania prevažne času, teploty a vlhkosti. V prípade potreby vykonávame aj nápravné opatrenia.