Ponúknite svojim hosťom a zákazníkom sviežo a vyúdené jedlo
HELIA SMOKER – elektrická tlaková komora, v ktorej je možné variť aj údiť a dokonca súčasne. Vyhotovuje sa v dvoch modeloch / 2 rôzne veľkosti (HELIA 24 a HELIA 48). HELIA udiareň možno použiť všade tam, kde budete chcieť. Nevyžadujú pripojenie komína alebo môže byť použitý s voliteľným digestorom, kde všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť digestor k elektrike a môžete začať!
Na výrobu Helia udiarní používame naše vlastné výrobné zariadenia. HELIA sú potom starostlivo zostavované a kontrolované ručne. Neustále vyvíjame naše produkty aby sme udržovali vysokú kvalitu našich zariadení, ktoré sa používajú nie len v Nemecku ale aj na medzinárodných trhoch (vo viac ako 80 krajinách). Sú kompletne vyrobené z nerezovej ocele. HELIA SMOKER sú medzi odborníkmi unikátne zariadenia, ktoré sa používajú takmer všade: reštaurácia, ryby a lahôdky, mäsiarstvo, cateringové služby, supermarkety, hobby atď…. v každej kuchyni, za pultom, v jedálňach, pivniciach, potravinárskych prívesoch a podujatiach, na trhoch, na lodiach, v kempoch, pri rybníkoch alebo dokonca v kluboch – je naozaj používaný všade. Vysoká kvalite je potvrdená špičkovými šéfkuchármi po celom svete a neustále dostávame pozitívnu spätnú väzbu. Špeciálne štýlové pochúťky ako údené bravčové koleno, údené presiatko, rebrá ale rôzne iné špeciality vyrobíte vďaka Helia zariadeniu úplne jednoducho a rýchlo.
Výhody v porovnaní s inými metódami údenia: ryby alebo mäso je varené priamym teplom horiaceho dreva alebo infračerveným žiarením, ale namiesto toho je možné používať nepriamo vyhrievaný vzduch vnútri tlakovej komory. Využiť sa dá aj horné a spodné teplo, bez toho, aby sa potraviny, ktoré majú byť rovnomerne prepečené, vysušili. Chute a vône sa neprenášajú napríklad z rýb na mäso.
Zariadenie pracuje zdravo, pretože vo vnútornej komore bez kyslíka sa nevytvára žiadny otvorený plameň, keď pevne natlačené piliny pomaly tlejú a odovzdávajú teplo sálaním.
V dôsledku toho, sa uvoľní len dym a tak sa zabráni úniku nebezpečného horľavého materiálu alebo sadze. Dym sa usadzuje najmä na vnútorných stenách zariadenia. Táto vrstva dymu nesmie byť čistené s chemickými látkami, ale mala by byť zachovaná v súlade s mottom: “ černejšia rúra, lepšia údená chut “ (z hľadiska hygieny je táto usadenina úplne neškodná, pretože vrstva je tvorená len čistým filtrovaným dymom. Akékoľvek šťavy alebo zvyšky potravy sú zachytené do odkvapkávacej misky alebo ich možno jednoducho zotrieť.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.